Kontakty
Úvodná stránka » Slovensky » Kontakty » Súhlas so spracúvaním osobných údajov
[ « späť ]

Súhlas so spracúvaním osobných údajov

Súhlas so spracúvaním osobných údajov pre účely kontaktného formulára

Odoslaním formulára udeľujem prevádzkovateľovi BJS Slovakia s.r.o., Sokolská 12, 960 01, Zvolen (ďalej len: „prevádzkovateľ“) v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) a čl. 7 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) súhlas so spracúvaním mojich osobných údajov pre účel: spracúvanie osobných údajov potrebných pre vybavovanie žiadostí (rezervácií, zodpovedania otázok, poskytovania informácií) na žiadosť fyzickej / právnickej osoby, a to v rozsahu: meno a priezvisko / názov firmy, e-mailová adresa, telefónne číslo a text požiadavky (ako povinný údaj) a ulica, PSČ, mesto, IČO, DIČ a IČ DPH (ako nepovinný údaj).

Tento súhlas so spracúvaním osobných údajov je slobodne daným, konkrétnym, informovaným a jednoznačným prejavom mojej vôle, ktorý udeľujem na obdobie 6 mesiacov odo dňa zaslania žiadosti prostredníctvom on-line kontaktného formulára na našej webovej stránke. Po uvedenej lehote budú Vaše osobné údaje mechanicky zlikvidované (skartované) a nebudú ďalej spracúvané v žiadnej databáze.

Pred udelením súhlasu som bol/-a informovaný/-á o nasledujúcich skutočnostiach:

  • Moje osobné údaje nebudú poskytované príjemcom.
  • Moje osobné údaje, ktorých poskytnutie je dobrovoľné, budú uchovávané počas obdobia platnosti súhlasu a nebudú spracúvané na žiaden iný účel, než na ten, na ktorý boli získané.
  • Ako dotknutá osoba mám právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k mojim osobným údajom, ktoré sa ma týkajú, právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, právo namietať proti spracúvaniu, ako aj právo na prenosnosť údajov.
  • V odôvodnenom prípade mám ako dotknutá osoba právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.
  • Beriem na vedomie, že cezhraničný prenos mojich osobných do tretej krajiny sa neuskutočňuje.
  • Beriem na vedomie, že nedochádza k automatizovanému rozhodovaniu, vrátane profilovania.

Svoje právo kedykoľvek odvolať súhlas, a to aj pred uplynutím doby, na ktorú bol tento súhlas udelený, môžem ako dotknutá osoba uplatniť nasledujúcimi spôsobmi:

  1. e-mailovou žiadosťou zaslanou na adresu office@bjss.sk,
  2. telefonicky na telefónnom čísle +421 45 549 86 55 alebo
  3. zaslaním písomnej žiadosti na adresu sídla prevádzkovateľa s uvedením textu „GDPR – odvolanie súhlasu“ na obálke.

Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.

V prípade akýchkoľvek otázok súvisiacich s ochranou Vašich osobných údajov vrátane uplatnenia Vašich práv v zmysle Nariadenia a zákona o ochrane osobných údajov Vás prosíme, aby ste kontaktovali nás alebo našu zodpovednú osobu (ak je určená) e-mailová adresa: office@bjss.sk.

Viac o spracúvaní Vašich osobných údajov a Vašich právach nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov.

zápis: 09.02.2023 | aktualizácia: 09.02.2023 | počet zobrazení: 1607

Kontakt

BJS Slovakia s.r.o.
adresa: Sokolská 12, 960 01   Zvolen

Napíšte nám

Pre úspešné odoslanie formulára je potrebné vyplniť polia označené hviezdičkou (*).

počet prístupov od 03.08.2018: 175541
počet prístupov dnes: 22